Σαλάτα με παντζάρια, μαρούλι, ρόκα
Υλικά
1 κανονικό μαρούλι
1 σγουρό μαρούλι
λίγη ρόκα
1 μεγάλο παντζάρι
φέτα
λάδι
ξύδι
αλάτι
Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα βρασμένο παντζάρι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Πλένουμε τα μαρούλια και τη ρόκα και τα κόβουμε σε μεγαλωπά κομμάτια (μπορούμε και με το χέρι).
Ρίχνουμε μέσα στη σαλάτα τα παντζάρια.
Βάζουμε αλάτι, ξύδι και λαδάκι.
Τέλος, ρίχνουμε τη φέτα θριμματίζοντάς την με το χέρι μας.
Ανακατεύουμε και... έτοιμη για σερβίρισμα!