Πένες Σπανάκι
Υλικά
500γρ πέννες
Μισό κιλό φρέσκο, πλυμένο και κομμένο σπανάκι
300γρ Τυρί φέτα
2 ξερά κρεμμύδια
Αλάτι,λάδι,λίγο άνιθο
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τις πέννες.
Σε μία άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια.Στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι και το αφήνουμε να βράσει για δεκαπέντε περίπου λεπτά.
Εφόσον βράσουν οι πέννες τις σουρώνουμε και ρίχνουμε λίγο λάδι στην κατσαρόλα.
Μόλις βράσει το σπανάκι ρίχνουμε το τυρί και ανακατεύουμε.
Τέλος ρίχνουμε το σπανάκι μέσα στις πέννες και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.